Idetë WC RESTROOM

Disa pika kyçe duhet të jenë të sigurta para hartimit të WC-së për banjë. 1. Cilat lloje stili preferoni? 2. Madhësia e saktë e shiritit tuaj. 3. Cili është buxheti juaj i synuar për hartimin e banjove të WC? Dizajni i HOMURG-it dhe ekipi i personalizuara do të japin ide ose këshilla të frymëzuara për dizajnin për ju sipas pikave kryesore të përmendura më lart. Dhe ide të ndryshme të projektimit për banjë WC do t'ju jepen.

20190429070904106

Dizajn i WC-së për banjë

WC banjë është një zonë publike në parqe, stacione, ndërtesa zyrash, restorante, bare etj. Në banjën e WC do të instalohen rakordet dhe lavamanët, tualetet, pasqyra e kornizuar. Një banjë e WC e kualifikuar është e rëndësishme për ndërtesat publike ose dyqanet. Dhe skema e projektit HOMURG dhe ekipi i personalizuar do të ofrojnë ide të frymëzuara të projektimit të banjove WC për bar, sipas kërkesave.

20190429065528264

20190429070650326

Personalizimi i banjës së WC

Dizajni i HOMURG dhe ekipi i personalizuar do të rregullojnë banjën e WC për klientët sipas madhësisë dhe stilit të ndërtesës. Do të rekomandohen disa dollapë dhe kotësi të lavamanit, tualete, pasqyrë e përshtatur, shpërndarës sapuni, tharëse dore dhe rubinetash ose çezma dhe skicat e dizajnit do të bëhen për referencë të klientit. Do të krijohet një banjë ideale WC për publikun.

20190429065635449

20190429071147671

Instalimi i WC-së për banjë

Shërbimi i instalimit të banjove të shoqëruar WC mund të ofrohet për klientët. Ose puna për instalimin e dhomës së banjës së WC mund t'i caktohet ekipit të lidhur nga klientët në mënyrë të pavarur. Sidoqoftë, ekipi i instalimit duhet të jetë me përvojë dhe profesional pasi puna e instalimit është thelbësore për mirëmbajtjen e banjës së WC për një kohë të gjatë.  

20190429065912809

Dërgoni pyetje tek ne: