• banjë
 • Dizajn kuzhine dhe porosi
 • Dizajn Kuzhina ose Banjo & Custom
 • Kornizë ekskluzive për kuzhinë ose banjë

Gjeni një produkt

 • UNË JAM DUKE KËRKUAR PËR:
 • KU?
 • ÇFARË?
 • *

DYQANI I PRODUKTET

Dizajn i frymëzuar dhe Përshtatje e vlerësuar

 • Set për dush shiu
 • Dizajni i kuzhinës
 • Aksesorë për banjë
 • Kabinete me porosi të kuzhinës

Udhëzues për blerje

Bleni lehtësisht dhe kurseni paratë tuaja

 • Masa & DizajniMasa & Dizajni

  Masa & Dizajni

 • Konfirmimi & RenditjaKonfirmimi & Renditja

  Konfirmimi & Renditja

 • Prodhimi dhe TransportiProdhimi dhe Transporti

  Prodhimi dhe Transporti

 • Instalimi dhe mbështetjaInstalimi dhe mbështetja

  Instalimi dhe mbështetja

mësoni më shumë>

Të jesh tregtar vendas

Gama e plotë e produkteve të banjës dhe kuzhina

 • Të jesh dyqan lokal i banjës në Austri

  Të jesh dyqan lokal i banjës në Austri

  The building and interior decoration material industry has been highly developed in Austria, especially the bathroom sanitary industry. But there are still bathroom decoration and renovation market requirements in Austria. HOMURG Global has targeted the bathroom market in Austria. And welcome ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Kabineti i kuzhinës Franchise Shanset e Biznesit në Tunizi

  Kabineti i kuzhinës Franchise Shanset e Biznesit në Tunizi

  Republika e Tunizisë (arabisht: الجمهورية التونسية) ndodhet në majën më veriore të kontinentit Afrikan, përballë Detit Mesdhe në veri dhe lindje, përballë Siçilisë në Itali përtej ngushticës Tuniziane, duke përplasur transportin mesdhetar dhe lindje-perëndim, në kufi me Libinë në ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh dyqan lokal i banjës në Bengal

  Të jesh dyqan lokal i banjës në Bengal

  Bengal is one of the most populous countries in the world. And the market of real estate will develop step by step with the economic development because of huge population and housing requirements in the future. We warmly invite you located in Dhaka to be local bath store in Bengal. The door t...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh shitës lokal i kabineteve të kuzhinës afër meje në Shtetet e Bashkuara

  Të jesh shitës lokal i kabineteve të kuzhinës afër meje në Shtetet e Bashkuara

  Shtetet e Bashkuara janë një vend kapitalist shumë i zhvilluar. Gjatë dy luftërave botërore, Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e tjerë arritën fitoren dhe përjetuan një dekadë lufte të ftohtë. Pas rënies së Bashkimit Sovjetik, ajo u bë superfuqia e vetme në ekonomi, kulturë, industri, etj. Fusha i ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Mundësitë e ekskluzivitetit të kuzhinës në Turqi

  Mundësitë e ekskluzivitetit të kuzhinës në Turqi

  Që nga zbatimi i politikës së hapjes drejt botës së jashtme në vitet 1980, ekonomia turke ka arritur një zhvillim përpara, me një tranzicion të shpejtë nga një vend tradicional bujqësor me një bazë ekonomike relativisht të prapambetur në një vend modern industrial. Që nga festa ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Ekskluziviteti të jetë tregtari lokal i kabineteve të kuzhinës në Uzbekistan

  Ekskluziviteti të jetë tregtari lokal i kabineteve të kuzhinës në Uzbekistan

  Uzbekistan is rich in natural resources and is a country with strong economic strength in the Commonwealth of Independent States. Its economic strength is second to Russia, Ukraine and Kazakhstan. Uzbekistan is a famous "Silk Road" ancient country. It has a long history of connecting with China t...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Mirësevini në tregtinë lokale të kuzhinës në Zambia

  Mirësevini në tregtinë lokale të kuzhinës në Zambia

  Zambia is one of the least developed countries in the world. However, in the 2014 Human Development Index report, Zambia’s human development index has reached the “middle” level, which means that Zambia has developed into a developing country. HOMURG Global has been developing the kitchen marke...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Mundësitë e ekskluzivitetit të banjës në Argjentinë

  Mundësitë e ekskluzivitetit të banjës në Argjentinë

  It is rich for residents in Argentina and people have lived a prosperous life in Buenos Aires, Argentina. Therefore, people have strong requirements of better bathroom in Argentina. HOMURG Global has developed the bathroom market in Argentina. Did you find bathroom franchise opportunities in Bu...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh shitës lokal i kabineteve të kuzhinës afër meje në Vietnam

  Të jesh shitës lokal i kabineteve të kuzhinës afër meje në Vietnam

  Vietnami është një vend në zhvillim. Në vitin 1986 filluan reformat dhe hapja. Në vitin 2001, Kongresi i 9-të Kombëtar i Partisë Komuniste të Kinës vendosi të krijojë një sistem ekonomik të orientuar nga socialistët dhe identifikoi tre përparësi kryesore strategjike ekonomike, domethënë, duke u përqëndruar në industrializim ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh tregtar lokal i banjës në Australi

  Të jesh tregtar lokal i banjës në Australi

  Burimi i ujit është shumë i kufizuar në Australi. Prandaj, rubinetat dhe tualetet për kursimin e ujit duhet të plotësojnë standardin e Ujit Mark në tregun e Australisë. Për më tepër, australianët i kushtojnë më shumë vëmendje jetesës në shtëpi, veçanërisht kuzhinës dhe banjës së tyre. Dhe pasuritë e patundshme janë zhvilluar ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh tregtar vendas i tualeteve të markës së banjës në Angolë

  Të jesh tregtar vendas i tualeteve të markës së banjës në Angolë

  Tregu i pasurive të patundshme në Angola është zhvilluar shumë shpejt. Dhe kërkesa e tregut për ndërtimin e materialeve të dekorimit të brendshëm ka qenë gjithashtu në rritje nga viti në vit, të tilla si tualete banjo, dushe, mbytet dhe çezmat etj. Mirë se vini në tregtarin lokal të tualeteve të markës banjo HOMURG në Luanda, Një ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Ekskluziviteti të jetë dyqan lokal i kuzhinës në Mbretërinë e Bashkuar

  Ekskluziviteti të jetë dyqan lokal i kuzhinës në Mbretërinë e Bashkuar

  Mbretëria e Bashkuar është një vend kapitalist shumë i zhvilluar, një nga katër ekonomitë më të mëdha në Evropë, dhe qytetarët e tij kanë një standard jetese shumë të lartë dhe një sistem të mirë të sigurimeve shoqërore. HOMURG Global ka bërë marketing në kuzhinë dhe banjë në Mbretërinë e Bashkuar. Aktualisht, dyqani lokal i kuzhinës ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Ekskluziviteti të jetë tregtari lokal i kuzhinës në Sh.B.A.

  Ekskluziviteti të jetë tregtari lokal i kuzhinës në Sh.B.A.

  Shtetet e Bashkuara kanë një ekonomi moderne shumë të zhvilluar të tregut dhe PBB-ja e saj renditet e para në botë. Të dhënat kryesore ekonomike në 2017: Prodhimi i Brendshëm Bruto (PBB): 194.854 miliardë dollarë (me çmimet aktuale). Produkti i brendshëm bruto për frymë: 59,407 dollarë amerikanë (llogaritur me çmimet aktuale). HOMURG Global ka b ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Ekskluziviteti të jetë Dyqane Lokale e Banjëve Dyqane në Brunei

  Ekskluziviteti të jetë Dyqane Lokale e Banjëve Dyqane në Brunei

  Brunei is a country with crude oil and natural gas as its main economic pillars, accounting up to 50% of the country's GDP. The oil reserves and production rank the second in Southeast Asia, only below Indonesia. In 2016, the per capita GDP was up to 26,939 US dollars, ranking the 26th in the wor...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh dyqane lokale për krijimin e banjës në Brazil

  Të jesh dyqane lokale për krijimin e banjës në Brazil

  Brazili është i pasur me burime natyrore dhe ka një bazë të plotë industriale, me PBB renditet e para në Amerikën e Jugut dhe ekonomia e shtatë më e madhe në botë. Shtë një nga vendet e BRICS dhe një anëtar i Unionit të Kombeve të Amerikës së Jugut. Shteti i vërtetë dhe industria e strehimit ka qenë dev ...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh dyqan lokal i aksesorëve të banjës në Bolivi

  Të jesh dyqan lokal i aksesorëve të banjës në Bolivi

  Bolivia is a developing country located in South America. It is rich in natural resources and is called “the Cockroach Sitting on the Gold Mine”. HOMURG Global welcomes dealers to be local bathroom accessories store in La Paz, Bolivia.  

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë
 • Të jesh dyqan lokal i kuzhinës dhe banjove në Belgjikë

  Të jesh dyqan lokal i kuzhinës dhe banjove në Belgjikë

  Belgium is a highly developed capitalist country. Foreign trade is its economic lifeline and one of the world's top ten import and export commodities. About two-thirds of the country's GDP comes from exports. Belgium has an extremely well-developed infrastructure such as ports, canals, railways a...

  Mësoni më shumë> Buenos Aires, Argjentinë

Projektet globale

//