Narik Sink Faucet | Narik Supplier Faucet Kamar Mandi

Narik Sink Faucet |  Narik Supplier Faucet Kamar Mandi

Fitur:

● Palsu Sink Faucet karo Pull Out Sprayer: Ora keran mandi jedhing biasa, kran banyu tarik dirancang kanthi sprayer narik fleksibel, ora mung modis, nanging uga fungsional. Kayane ngumbah rambut, cekungan keramik saka sudhut liyane.
● Konstruksi Padatan: Kolam jedhing keran digawe saka tembaga premium, permukaan sing diobati nganggo plom krom. Ujian semprot uyah lan tahan karat wis rampung kanggo tutul mudhun luwih saka 24 jam, lan katon anyar kaya kabeh.
● Katup Keranjang Keramik Tetap: Digawe saka keramik lan dirancang kanggo kartrij 35mm kanthi mlebu benang standar, bisa mbukak luwih saka 500,000 siklus tanpa bocor banyu.
● Faucet Kamar Tangan kaping pindho: Inlet banyu panas lan kadhemen dikendhaleni nganggo rong keran klelep kanthi kapisah. Pateni gagang Tengen kanggo banyu Panas lan Ngalahake Ngiwa kanggo banyu Cingin.
● Gampang diinstal: 3-bolongan dek-dipasang lan kompatibel karo instalasi sing nyebar ing jarak jarak antara 6 lan 12 inci. Ukuran Dilengkapi Ukuran: 32-35mm / 1.25-1.37 inci.


Harga FOB: Mangga ngirim priksaan kanggo njaluk rega!
MOQ: 1 Setel
Kapasitas Produksi: 40.000 Sets
Pelabuhan: Shenzhen, Guangzhou, Foshan
Syarat-syarat pembayaran: T / T, L / C, D / P, D / A

Detail Produk

Tag Product

Spesifikasi
Model No. HG-C7523
Narik Materi Faucet Awak: Kuningan Premium
Jumlah Ngalahake: Dual Ngalahake kanggo katup mixer
Jumlah Lubang: Loro (Bolong Banyu Panas Lan Dingin)
Nomer Bolong sing dipasang: 3 Holes deck-dipasang lan Instal kanthi jarak 6-12 inci.
Ukuran Ukiran Lubang Sink: 32-35mm / 1.25-1.37 inci.
Sambungan: Thread Tapered standar
Suis & Panas Banyu Panas: Ya, genti Kanan kanggo Panas lan Kiri kanggo Cold.
Jenis katup: Disc Keramik
Lumahing Rampung: Plumbing Chrome
Hose fleksibel (Disaranake): 50-60 CM (19.7-23.6 inci)
Tekanan banyu: 0,5 nganti 1 Bar
Max. Tingkat Aliran: 2,5 GPM, 5.9L / min tanpa watesan aliran
Nggawe suhu banyu: 4 ° C nganti 90 ° C
Aksesoris Instalasi Diperolehi: Kalebet
Cara Instalasi: Lumahing Dek dipasang
Panganggoan: Basins Kamar Mandi utawa Sink
Gaya: Modern
Katrangan Waranti: Garansi pabrik sing winates.

HOMURG Narik Sink Faucet, Tarik Faucet Ruangan Mandi dirancang kanthi kurva modern lan spout bersudut. Digawe saka kuningan premium lan perawatan permukaan kanthi krom, planco kamar mandi tarik wis dicenthang kanthi semprotan uyah lan tes tahan karat sajrone 24 jam, lan katon anyar kaya kabeh.

HOMURG Pawon lan Mandi Limited minangka Pull down supplier Faucet Bathroom profesional ing saindenging jagad. Napa Pilih HOMURG Narik Sink Faucet, Tarik Faucet Kamar Mandi?

Faucet Pull-down Dirancang nganggo
The jedhing HOMURG tarik keran banyu dirancang kanthi banyu spouting 360 derajat, fleksibel lan trep kanggo ngresiki wilayah sing beda ing sink. Lan sistem mundur sing unik supaya sirah sprayer tepat cocog karo keran sawise panggunaan.

Konstruksi Solid lan Plating Solid
Digawe saka kuningan premium, kran banyu tarik ora bakal nyembur utawa uwal sanajan ing lingkungan sing adhem banget, nglawan karat asam lan alkali sing lemah. Kolam tarik mudhun wis diobati nganggo perawatan krom lan planggaran anti-karat, sumunar sing cerah lan awet kanggo panggunaan sing tahan lama.

Kothak keramik Keramik sing awet, kranjang
jedhing keran digawe saka karton cakram keramik sing awet, sing ana ing bagean utama katup mixer lan bisa mbukak luwih saka 500.000 siklus tanpa bocor banyu.

Katup Campuran Banyu Sing Laras: Katup
Tutul pencampuran cekung dikontrol dening Cold & Katup campuran banyu panas kanthi kapisah. Coba genti Tangan kanggo banyu Panas lan Ngalahake Ngiwa kanggo banyu Cingin. Lan atur suhu banyu sing cocog miturut kabutuhan nalika ngumbah.

Gampang nginstal
3-hole deck-dipasang lan kompatibel karo instalasi sing nyebar ing jarak jarak antara 6 lan 12 inci. Ukuran Dilengkapi Ukuran: 32-35mm / 1.25-1.37 inci. Sambungake menyang sumber banyu lan gunakake bolongan panas / adhem sing wis ana. Instalasi khas bisa ditindakake kurang saka 1 jam sanajan Aja kanthi dhewe (DIY).

Apa sing kalebu?
1 x Tarik Mandi Turun Pambiji
1 x Kit Ngganti
3 x Puteri Fleksibel 60 CM (Ora klebu nanging bisa diwenehake kanthi biaya tambahan)

Narik Sink Faucet |  Narik Supplier Faucet Kamar Mandi

HOMURG Narik Faucet Ruangan Mandi yaiku dandan sing paling apik kanggo ngumbah ruangan jedhing.

Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon, Professional Tarik Sink Faucet Supplier!

Kepiye nginstal HOMURG Narik metu Sink Faucet, Narik Faucet Kamar Mandi?

HOMURG Narik Sink Faucet-Tarik Faucet Ruangan Mandi kudu dipasang dening installer konstruksi profesional utawa DIY sing wis ngalami. Pandhuan instalasi rinci kaya ing ngisor iki:Kepiye nginstal HOMURG Narik metu Sink Faucet, Narik Faucet Kamar Mandi?

Langkah 1: Priksa Isi sing Paket Entuk
keran tarik mudhun saka kothak lan priksa manawa kabeh aksesoris kalebu utawa ora.
Langkah 2: Ngresiki Paip Bekalan banyu sadurunge Instal
Sadurunge instalasi, priksa manawa ngresiki rereget ing bolongan instalasi lan pipa banyu sumber kanggo mesthekake yen ora ana reged ing pipo banyu mlebu.
Langkah 3: Pasang Cincin
karet Pasang cincin karet ing ngisor kran banyu tarik, sing bakal dadi antarmuka antara cekungan lan cekungan keramik.
Langkah 4: Instal Tangan Air sumber Nganggo
Selang
Langkah 5: Ndandani Faucet ing Sink
banjur lebokake nut kunci saka ngisor selang fleksibel mlebu. Lan putar klambi nut kunci kanggo ndandani kran banyu tarik metu ing sink nglelebke.
Langkah 6: Sambungake Selang Fleksibel karo Sumber Dingin lan Panas
Sadurunge nyambungake selang fleksibel kanthi pasokan banyu sing adhem lan panas, priksa manawa endi sing adhem utawa selang panas (Selang selang kanggo banyu Panas lan Kiri Kiri kanggo banyu kadhemen) .
Langkah 7: Priksa sadurunge Panganggone Biasa
Mangga priksa apa keran sing klelep ditarik dadi apik lan bocor sing ana gandhengane karo installer kasebut.
Langkah 8: Tegel Antarmuka lan Gap dening Gelas Kaca
Yen keran kecanthol sing narik bisa mlaku kanthi ora ana bocor, mula, segel antarmuka lan celah ing tap lan sink kanthi lem kaca kanggo nyegah banyu meresap lan nyegah karusakan. bagean ing ngisor kran banyu.

Cathetan:
Kanggo nglindhungi permukaan keran tarik mudhun mula ora bisa digores, disaranake nganggo sarung tangan kanggo nginstal.


Produk sing gegandhengan

Wisuh Basin Tap, Faucet Bath Bath Antik

Wisuh Basin Tap, Faucet Bath Bath Antik

HG-H3520, HG-H3521, HG-H3523
//